KASVOHOIDOT

Pikakasvohoito on ihanteellinen kiireisen elämänrytmiin, virkistämään väsynyttä ihoa. Tämä on hoitolamme nopea ja kirkastava pikakaunistava kasvohoito. Hoidon kesto noin 45 min.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, hellävaraisen entsyymikuorinnan, seerumin ja voidenaamion. Iho on hoidon jälkeen kuulas ja kirkas. Hoito myös tasaa ihon sävyä. Hoitoon ei voi ottaa lisäpalveluita.

Hoitolassa kaikki kasvohoidot tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. 

Pikakasvohoito

Mekaaninen kasvohoito

Täydellinen klassinen kasvohoito sinulle, jos etsit räätälöityä hoitokokonaisuutta kasvojen ihon terveyden ylläpitämiseen tai palauttamiseen. Hoidon kesto noin 60 min.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavan naamion ja loppuvoiteet. Iho on hoidon jälkeen kuulas ja kirkas. Hoito myös tasoittaa ihon sävyä.

Ultraääni kasvohoito

Kasvohoito on ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen mutta tehokas laitehoito. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona. Hoidon kesto noin 60 min.

Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy pintapuhdistus, kirkastava ultraäänikuorinta, (mekaaninen puhdistus), kosteuttava naamio ja loppuvoiteet.

Timanttihionta

Kasvohoito on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon.Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona. Hoidon kesto noin 60 min.

Timanttihiontaan sisältyy pintapuhdistus, uudistava timanttihionta, kosteuttava naamio ja loppuvoiteet.

Kontraindikaatioita ultraäänikasvohoidossa on:

Sydämentahdistin, sydänviat, Ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes tai ruusufinni)Ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, vaikea couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, arpikeloidit, pahanlaatuiset kasvaimet, syöpä ja kuume.

Kontraindikaatioita timanttihionnassa on:

Allerginen/atooppinen iho, jokin muu ihosairaus, pustulat, luomet, akne, voimakas couperosa (hellävaraisesti tehtynä parantaa ja tasoittaa ihon ulkonäköä, kun mikroverenkierto ja ihon toiminnot tehostuvat). Hoito mitoitettava aina oikein kyseessä olevan ihon mukaisesti. Herpesinfektiot, sydänsairaudet (esim. infarkti), hoitamaton kilpisrauhasen vajaatoiminta ja akuutti diabetes.