Klassiset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, joita liimataan yksitellen kuitu kerrallaan omaan ripseen kiinni. Kuidut istutetaan luonnon ripsiin yksittäin siten, että lopputuloksena ripset näyttävät ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä ja kaarevammilta. Oma ripsien määrä vaikuttaa kuitenkin lopputulokseen. Erinomainen vaihtoehto luonnollisuutta hakevalle.

Keskimääräinen huoltoaika on n. 2-3 vk   (hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä).

Wet Look 

Wet look -ripset eli suihkuripset ovat volyymiripset, joissa ripsiviuhkaa ei aukaista. Lopputulos on teksturoidun ja märännäköinen – ikäänkuin tulisit suoraan suihkusta.

Keskimääräinen huoltoaika on n. 2-3vk (hyvin yksilöllinen riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä).

Volyymit

Volyymi ripsienpidennykset ovat klassisia pidennyksiä näyttävämmät. Volyymissa myöskin kuidut istutetaan luonnonripsiin, mutta ei vain yksittäisinä kuituina vaan kolmesta seitsemäänkin kevyttä pidennyskuitua viuhkamaisessa muodossa. Kuitujen määrillä pystymme vaikuttaa ripsien tuuheuteen ja näyttävyyteen.  Erinomainen vaihtoehto myös asiakkaille joiden omat luonnonripset ovat normaalia harvemmat. 

Keskimääräinen huoltoaika on n. 2-4 vk   (hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä).

Hybridit

Hybridi ripsienpidennykset ovat sekoitus volyymiripsiä sekä klassisia ripsiä. Hybridiripsien teossa käytetään molempia, sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Hybridiripset yhdistävät parhaat puolet molemmista tekniikoista ja tuo samalla myös sopivasti tuuheutta ripsiin. Se on erityisen soveltuva asiakkaille, joiden luonnonripset ovat normaalia harvemmat.

Keskimääräinen huoltoaika on n. 2-3 vk   (hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä).

RIPSIENPIDENNYKSET

Valmistautuminen ripsihuoltoon tai uusien ripsien laittoon:

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki, voide ja muista jäämistä pesuvaahdolla, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Myös ripsipidennyksille tarkoitetut meikit tulee pestä pois ennen ripsien laittoa. Huom. teknikon tekemä ripsien puhdistus on myös huoltoajasta pois!

Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset eivät pysy, eikä silloin takuu ole voimaassa.

Jos käytät liimattavia tekoripsiä, lopeta käyttö n. 1 viikkoa ennen pidennysten aikaa.

Vältä myös silmänympärysvoiteen laittamista sinä päivänä. Runsas silmänympärysvoide estää suojalappuja kiinnittymästä hyvin, joka johtaa lappujen liikkumiseen ja nousun silmään ja sitä kautta kirvelyä ja silmien vuotoa joka vaikuttaa lopputulokseen epäedullisesti.

Poista piilolinssit laiton ajaksi. Linssit kerää liimahöyryä ja aiheuttaa ylimääräisiä kirvelyä, linssit ovat käyttökelvottomat jälkeenpäin. Mikäli käytät arjessa silmälaseja mainitsehan teknikolle ennen ripsien laittoa.

Ripsien asettumiseen/kuivumiseen menee noin 24h. Sen aikana tulee välttää ripsien hankausta, kastamista ja kuumaa höyryä.

Ripsienpidennysten kotihoito

 • Anna ripsien asettua/kuivua vuorokauden ajan.

 • Vältä nukkumista kasvot tyynyyn päin, ripsien hieromista ja repimistä.

 • Älä käytä ripsiväriä.

 • Vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä silmien ympärysiholle.

 • Suojaa ripset kostealla pyyhkeellä, kun menet saunomaan.

 • Harjaa ripset säännöllisesti ripsiharjalla.

 • Pese ripset joka päivä, sille tarkoitetulla tuotteella.

 • Käy säännöllisesti ripsihuollossa 3-4 viikon välein (hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä).

Ripsien pysyvyyteen vaikuttavat asiat:

 • Imetys ja raskaus

 • Stressi

 • Hormonitasapainon muutoksia

 • Sairaudet, virukset, flunssat ja tulehdukset (perus flunssan aikana ripsityveen eristyy iso määrä rasvaa, tämän takia kuidut irtoavat herkemmin luonnonripsistä).

 • Huono huollenpito / pesu (puhdistus öljyä sisältävillä meikinpoistoaineilla). Pesun pois jäättäminen aiheuttaa lian ja rähmän kertymisen ripsiväleihin - seurauksena huomattavasti heikompi pysyvyys ja voi aiheuttaa silmätulehduksen!

 • Meikki (öljytuotteiden käyttö luomen alueelle, luomivärit, kajaali, ripsiväri).

 • Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ripsienpidennysten ennenaikaista putoamista (antibiootit, e-pillerit, omegaöljy).

 • Kuuma höyry ja saunominen.

 • Silmien hierominen

 • Kyyneleet, Silmätipat

 • Rasvainen iho

 • Nukkuminen kasvot tyynyyn päin.

 • Runsas hikoilu

 • Lasimainen ripsi

 • Asennusolosuhteet (lämpötila, ilmankosteus, kampaamohöyryt)

 • Ripsen likaisuus ennen asennusta

 • Kilpirauhassairaudet

 • Hormonaalisen ehkäisyn muutokset

 • Silmien hankaus unissaan

 • Silmien vuotaminen asennuksen aikana

 • Silmien vapina asennuksen aikana

 • Biotiinin ja ripsiseerumin käyttö

 • Kuukautiset

 • Luonnonripsen kasvu nopeus

Alla mainitut mainitut asiat ovat esimerkkejä jotka vaikuttavat ripsien pysyvyyteen / huoltoväliin.

Karvatuppipunkit - Demodex

Oireet:

 • Turvonneet luomet

 • Kutina

 • Ripsienpidennysten putoaminen

 • Näön hämärtyminen

Monesti painotetaan asiakkaille kotihoito-ohjeeksi, että pitää pestä säännöllisesti ripset. Isona syynä on hygienia. Tässä haluan muistuttaa teitä ihania asiakkaita, että ripsien peseminen ei ole mikään turha asia.

Viereisessä kuvissa ovat talipunkkeja ripsissä. Ne elävät ihon karvatupissa ja talirauhasten käytävissä ja syövät talirauhasten öljyistä eritettä. Niitä ovat myös ripsissä. Niitä syntyy, kun rauhasen kypsät solut hajoavat ja vapauttavat sisältönsä. 

Ripsiä kannattaa pestä säännöllisesti, että talipunkit eivät pääse lisääntymään. Mitä rasvaisempi / likaisempi ripset ovat sitä otollisempi kasvuympäristö talipunkeille. Hyvin huolletut ripsienpidennykset pysyvät kauniina pitkään.  

Noudata kotihoito-ohjeita niin vältyt talipunkkien aiheuttamista oireista. Lue myös alla oleva ripsientakuu ehdot.

RIPSIEN TAKUU:

Meillä tehdyistä ripsienpidennyksistä on 5 päivän takuu (laittopäivä mukaan lukien). Jos ripsiä putoilee viikon sisällä normaalia enemmän tai ilman luonnonripseä ja olet noudattanut kotihoito ohjeita. Olet oikeutettu takuuhuoltoon. Asiakkaan tulee ilmoittaa mahdollisesta reklamaatiosta tämän 5 päivän sisällä.

Takuuhuolto tarkoittaa sitä, että tehdään veloituksetta ripset. Jos minulla on käynyt jokin virhe niiden tekemisessä ( esim. liima ei ole toiminut oikein tai tunnet pistelyä tai ärsytystä ripsistä). Takuu huollossa paikataan vain pahimmat kolot pois ja kesto on max. 30min.

TAKUUTA EI MYÖNNETÄ:

Jos olet itse repinyt ripset irti.

Tulet ripsienlaittoon / huoltoon meikattuna / silmämeikillä.

Et ole noudattanut ripsien kotihoito-ohjeita.

Olet saanut allergia oireita ruoka-aineista, eläimistä tai siitepölystä / katupölystä ja tämän takia olet hieronut silmiä ja sitä myötä ripset tippunut.

Muutitkin mieltäsi ja haluat vaihtaa toiseen ripsityyliin.

Jos olet tullut huoltoon ja sinulla on toisen teknikon tekemät ripset (takuu on vain täysin minun tekemissä ripsissä).

Et ole käyttänyt ripsien pesuun oikeanlaista pesuainetta.

Jättänyt ripsien pesun kokonaan pois jolloin ripsirajoihin on kerääntynyt likakerroksen, jonka myötä ripset putoavat.

Varatessasi ajan, hyväksyt nämä ehdot!

Kulmien laminoinnissa kulmat taivutetaan kemiallisesti haluttuun muotoon. Lopputuloksena saat kulmistasi näyttävät, tuuheammat ja kauniisti muotoillut (haluttu lopputulos on yksilöllistä).

Laminointi pysyy noin 4-6 viikkoa. Hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä. Ikäraja kulmien laminoinnissa on 16 vuotta.

Kulmat myös värjätään ja muotoillaan. Väri imeytyy kulmiin nopeammin/ vahvemmin, koska karvat ovat käsitelty. Tämän takia suosittelemme palvelun toteuttamista 3 päivää ennen tärkeää menoa.

Browlift - kulmien laminointi

Ennen

Jälkeen

Ripsien kestotaivutus, jossa taivutetaan omat ripset kauniisti esille. Taivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta. Hoitotulos kestää kauniina n. 4 - 8 viikkoa. Hyvin yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä.

Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta. Lue alta myös kestotaivutukseen valmistautumisesta ja ripsien kotihoidosta.

Lashlift - Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on täydellinen vaihtoehto sinulle jos ripsipidennyksiä ei voi tai halua käyttää. Etkä jaksa taistella aamuisin ripsien taivuttimien kanssa. 

Sen sijaan luonnollisuus on sinulle kaiken a ja o. Kestotaivutus tekee meikittömästä lookista raikkaasti kohotetun ja huoliteltun.

Ripsien kestotaivutuksessa myös värjätään intensiivisellä sinimusta kestovärillä. Alaripsiä emme yleensä värjää kestotaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutusten lopputulosta. Voit käydä värjäämässä ripsiäsi huoltovälin aikana.

Kenelle lashlift sopii?

Valmistautuminen & Kotihoito

Ennen lashliftin tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki, voide ja muista jäämistä pesuvaahdolla, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita.

Jos käytät liimattavia tekoripsiä, lopeta käyttö n. 1 viikkoa ennen varattua aikaa. Vältä myös silmänympärysvoiteen laittamista sinä päivänä. Runsas silmänympärysvoide estää taivutuksen lopputulosta.

Ripsien asettumiseen menee noin 24h. Sen aikana tulee välttää ripsien hankausta, kastamista.

24h tunnin kuluttua ripsejä voi kastaa ja käyttää silmä meikkiä normaalisti. Vältä kuitenkin jatkossa ripsien hankausta ja tyynyyn päin nukkumista. Muista myös harjata ripset säännöllisesti.

Ripset voidaan kotona myös kosteuttaa & ravittaa ripseille tarkoitetulla ripsiseerumilla. Hyvin hoidetut ripset pääsevät entistä paremmin loistamaan.