TEILTÄ PALVELEE:

Iida

Perustaja, Parturi-kampaaja, Kosmetologi & Ripsiteknikko

MoOoi! Olen Iida, teen kaikkia palveluita mitä Jade tällä hetkellä tarjoaa. Olen valmistunut Santalahden Tredusta Parturi- kampaajaksi (2020) ja kosmetologiksi (2021).
Olen myös kouluttautunut vuonna 2018 ripsiteknikoksi ja kynsiteknikoksi vuonna 2023 toukokuun alusta. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2018 lähtien.
Kaikki tekemäni työt ovat minulle tärkeää osaamisen kehittämistä. Arvostan jokaista varausta, joten pyrin tekemään parhaani, jotta lähdet tyytyväisenä ja tulet myös käymään uudelleen :)

Alta olevasta linkistä pääset seuraamaan minun töitäni.

Lämpimästi toivon sinut tevetulleeksi kaunistautumaan ja rentoutumaan kiireisen arjen keskellä.

Heidi

Ripsiteknikko

Heiii, olen Heidi tarjoan teille kestolakkauksia, ripsienpidennyspalveluita sekä kestotaivutus palveluita. Minulle tärkeintä töissäni on asiakkaan toiveiden kuunteleminen sekä niiden toteuttaminen.

Olen sertifioitu 2023 alkuvuodesta ripsiteknikoksi ja toukokuun alusta lisäkouluttautunut kynsiteknikoksi Suomessa. On aikaisemmin myös kokemusta rakennekynsien teosta.

Tekijänä osaan tarjota asiakkaalle hieman chitchat -seuraa, mutta ymmärrän myös ripsienlaiton aikana saatavan rentoutumishetken.

Olen erityisen hyvä pitämään itseni kiireisenä, täyttämällä kaikki aukot kalenterissa, joko töillä tai kavereita näkemällä. 😆

Lisää töistäni pääset seuraamaan minun portfolio Ig tilistäni.

Toivottavasti nähdää ripsien ja kynsien parissa! :-)