TUOTTEET

Color.me By Kevin Murphy

Kampaamossa käytämme Color.me by Kevin Murphy värisarjaa. Se on ammoniakiton, tuoksuton ja luonnosta peräisin olevia raaka-aineita jotka hoitavat, suojaavat ja kiilloittavat.

Kevin Murphy on myös hyväksytty PETA:n Cruelty Free listalle sertioituna eläinkokeettomana tuotesarjana. Tuotteilla ei ole siis tehty eläinkokeita.

OLAPLEX

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

K18 on myös toinen tarjottava lisäpalvelu joka on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta.

K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita.

Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini. Sarja on vegaaninen ja Cruelty Free eli ei myöskään tehty eläinkokeita.

K18

Ammattimainen hiusten esikäsittelyhoito, joka neutralisoi metallihiukkasia. Käytetään ennen ammattimaista hiustenvärjäystä tai vaalennuskäsittelyä.

Metallihiukkaset, kuten kupari, kertyvät hiuksiin jokaisen pesukerran yhteydessä. Se voi olla syy siihen, että hiukset heikentyvät tai vaurioituvat väri- tai vaalennuskäsittelyiden yhteydessä.

Tämä esikäsittely, sisältää 10 % Glicoamine- ja Ionene-ainesosia, joka suojaa hiusta ennen kaikenlaisia teknisiä käsittelyitä neutralisoiden kuparihiukkasten kertymiä.

LOREAL METAL DX

Kasvohoidossa käytämme italialaista ammattikosmetiikkasarjaa Bioline Jatoa. Jos sinulle luonnonlisten aineosien puhtaus ja toimivuus ovat tärkeintä, on Bioline Jato valintasi.

Tämä kehittää yhteystyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa tehokkaita, turvallisia ja puhtaita koostumuksia, jotka perustuvat luonnollisiin aineosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan.

Sarja käyttää tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

New Life Cosmetics

Ekopharma Helsinki

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan aktiiviaineiksi on valittu kotimaisista marjoista ja kasviuutteista.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. Kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

RIPSIENPIDENNYKSET

Meillä on käytössä Starry ee ripsienpidennykset. Tuotteet ovat tuotu Virosta. Starry ripsituotteet ovat ammattilaisten valmistamia ammattilaisille. Kaikki starryn tuotteet ovat perusteellisesti arvioituja ja turvallisia käyttää. Ne ovat Euroopan parlamentin asetusten mukaisia, ja ne on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden ilmoitusportaaliin.

IHO KARVOJEN POISTO

Käytämme sokeroinnissa aitoa ja alkuperäistä Alexandria Professional tuotteta. Sokereissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä - tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia.

Sokeritahnat ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista. Kaikki AP: n hoitotuotteet ja sokerit ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä - kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa – poisto kestää vain viisi minuuttia.

CND SHELLAC